Feestelijk concert en vuurwerk in het Jubelpark

Nieuws
Voor het tweede jaar op rij zal een gratis evenement, georganiseerd door de FOD Kanselarij van de Eerste Minister, de festiviteiten rond 21 juli afsluiten in het Jubelpark in Brussel.
 
De Nationale Feestdag valt dit jaar samen met het 10-jarig koningschap van koning Filip. Twee redenen om samen een avond door te brengen rond het thema ‘Happy Belgium!’, in aanwezigheid van de koninklijke familie.
 
Vanaf 21 uur worden tal van Belgische artiesten verwacht voor een concert vol verrassingen om niet alleen de koning te eren, maar ook de Belgen die zich de afgelopen tien jaar hebben onderscheiden. De artiesten zullen hun hits brengen onder begeleiding van een orkest gedirigeerd door Michel Bisceglia.
 
Een laser-, licht- en vuurwerkshow, georganiseerd door de Vereniging ter Bevordering en Promotie van Brussel, zal vanaf 23 uur de avond in schoonheid afsluiten. 
 
In het park zullen foodtrucks en bars staan opgesteld en dankzij grote beeldschermen zullen zoveel mogelijk mensen van de show kunnen genieten. Het concert en de laser-, licht- en vuurwerkshow worden bovendien uitgezonden op de nationale televisiezenders VRT 1, Play4, La Une en BRF en ook op TV5 Monde.